Ruilen en retourneren

We willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop van onze slaapstrips.

Hier is ons retourbeleid om ervoor te zorgen dat je een probleemloze retourervaring hebt:

Retourvoorwaarden:

- Terugbetaling binnen 30 dagen: Je hebt het recht om je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren voor een volledige terugbetaling.

- Ongebruikte strips: slaapstrips moeten worden geretourneerd in ongeopende en ongebruikte staat om in aanmerking te komen voor terugbetaling. Gebruikte strips kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

- Retourproces: Neem contact op met onze klantenservice via [contact@email.com] om een retourzending aan te vragen. Vermeld hierbij het ordernummer en de reden voor de retourzending.

- Verzendkosten: Houd er rekening mee dat de kosten voor retourzendingen voor jouw rekening zijn, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Terugbetaling:

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, verwerken we de terugbetaling op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening verschijnt.

We streven ernaar om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via just@breathebettr.nl. 

Bedankt voor het kiezen van onze mondstrips!