Over ons

Ons avontuur begon drie jaar geleden, toen we op zoek waren naar de ultieme manier om het maximale uit onze slaap te halen. Gedreven door een passie voor vernieuwing en het verlangen naar betere rust, hebben we Breathe Bettr gecreëerd.

Onze missie bij Breathe Bettr is eenvoudig maar krachtig: wij streven ernaar om de kwaliteit van jouw slaap te verhogen en daarmee de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. Met een diepgaand begrip van de essentie van rust en vernieuwing, hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van slaapstrips die niet alleen comfort bieden, maar een geheel nieuwe dimensie van ontspanning en herstel introduceren.

Onze missie drijft ons om voortdurend te innoveren, te inspireren en iedereen de kans te geven om elke nacht opnieuw te genieten van een diepere, meer verkwikkende slaap. Bij Breathe Bettr geloven we dat beter slapen de sleutel is tot een beter leven.

Ontdek met ons het pad naar een diepere, meer verkwikkende slaap.

Slaap beter,

Team Breathe Bettr 

Oprichter | BREATHE BETTR

Robin

Robin heeft zich ten doel gesteld om een leven vol vrijheid te verkennen, te groeien en er volop van te genieten. Als gedreven ondernemer heeft hij een passie voor het oprichten van bedrijven die een positieve impact hebben op het leven van mensen.

OPRICHTER | BREATH BETTR

Jethro

Jethro is een avonturier met een diepe passie voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Als gedreven ondernemer richt hij zich op het creëren van bedrijven die positieve verandering brengen. Zijn ontdekking van de kracht van bewuste ademhaling inspireerde hem om innovatieve ademhalingsproducten te ontwikkelen.