Robin Smeets

Robin heeft zich ten doel gesteld om een leven vol vrijheid te verkennen, te groeien en er volop van te genieten. Als gedreven ondernemer heeft hij een passie voor het oprichten van bedrijven die een positieve impact hebben op het leven van mensen. Naast zijn rol als oprichter en eigenaar van een succesvolle sportschool, is Robin ook begonnen aan een nieuw en opwindend avontuur met Breathe Bettr.

Als vroege gelover in de kracht van een actieve levensstijl, gevoed door de juiste voeding, begrijpt Robin dat veranderingen in beweging, voeding en dus ook ademen direct invloed hebben op de mindset de kwaliteit van ons leven. Samen met Jethro heeft hij daarom Breathe Bettr opgericht, met als doel mensen te ondersteunen om het maximale uit het leven te halen.

Met meerdere Iron Man-evenementen op zijn naam, combineert Robin zijn liefde voor avontuur en honger naar uitdagingen met zijn verlangen om de wereld te verkennen. Naast zijn eigen reizen zet hij zich in om mede-ondernemers te helpen hun levensstijl te veranderen en succes te behalen. Robin's toewijding aan een gezonde en actieve levensstijl is niet alleen te zien in zijn eigen prestaties, maar ook in zijn inzet om anderen te inspireren hetzelfde te doen.